نحوه پاشش انواع رنگ چوب با پیستوله
پاشش رنگ های چوب یک امر تخصصی به شمار میآید که تنها با بهرهگیری از ابزارهای حرفهای ميتوان آن را به بهترین شکل ممکن انجام داد. از جمله مهمترین رنگهای چوب موجود در بازار میتوانیم به مواردی همچون پلی اورتان، پلی استر، نیم پلی استر، سیلر و کیلر اشاره کنیم.
در حال حاضر به منظور پاشش هر یک از موارد گفته شده عموماً از «پیستوله رنگ» استفاده میشود. این وسیله کاربردی به ما اجازه میدهد تا یک سطح گسترده را در کوتاهترین زمان ممکن رنگ کنیم، امری که منجر به صرفهجویی در هزینههای مربوط به این موضوع نیز میشود.
انتخاب یک پیستوله رنگ مناسب (همانند محصولاتی که در فروشگاه استاد رنگ در دسترس شما قرار دارند) به منظور دستیابی به بهترین نتیجه ممکن پس از پاشش رنگ مهم است. در ادامه متن با ما همراه باشید تا در مورد پاشش چنین رنگهای خاصی بیشتر با شما عزیزان سخن بگوییم.
نحوه پاشش رنگ پلی اورتان
برای پاشش رنگ های چوب از نوع پلی اورتان نیاز به یک پیستوله رنگ و یا اسپری هوا دارید. تنها به کمک پیستولهها میتوان موارد گوناگون را با رنگهای پلی اورتان به شکل کاملاً یکسان رنگآمیزی کرد. حال این پرسش مطرح میشود که برای چنین رنگهایی باید به سراغ چه نوع پیستولهای برویم؟
پاسخ ما به این پرسش، پیستولههای دارای قطر نازل یک و شش دهم میلیمتر یا پیستولههای دو میلیمتری است. پیش از شروع پاشش رنگ حتماً سطح مدنظر خود را با کمک دستمالهای مایکرو فایبر به خوبی تمیز کنید. توجه داشته باشید که عدم رعایت این نکته، تأثیر بسیار نامناسبی بر روی نتیجه نهایی میگذارد.
نحوه پاشش رنگ پلی استر
به منظور پاشش رنگ های چوب از نوع پلی استر میتوانید از پیستولههای گوناگونی کمک بگیرید؛ اما به طور معمول کاربران حرفهای پیستولههای 1.8 میلیمتری را برای این کار مناسبتر میدانند. چنانچه سطح مدنظر شما باید با دقت بیشتری رنگ شود و مدت زمان بیشتری نیز در اختیار دارید، بهتر است به سراغ پیستولههای 1.4 میلیمتری بروید.
اگر میخواهید مواردی همچون درب و یا محصولات مشابه را با رنگ پلی استر رنگکاری کنید، بهتر است آن قطعه را به شکل خوابیده قرار دهید و سپس رنگآمیزی کنید. رنگکاری این قطعات به شکل ایستاده آن هم با کمک پیستوله ممکن است از دقت شما کمی بکاهد.
نحوه پاشش رنگ نیم پلی استر
پاشش رنگ های چوب نیم پلی استر نیز به کمک پیستوله صورت میگیرد تا بتوان این امر را با سرعت بالایی به پایان رساند. در اولین گام از این روند لازم است که رنگ خود را فیلتر کنید. فیلتر کردن رنگ به شما اجازه میدهد تا از شر کلیه ناخالصیها راحت شوید و رنگ به بهترین شکل ممکن بر روی سطح مدنظرتان پخش شود.
در زمان استفاده از پیستوله برای پاشش چنین رنگهایی لازم است که قدرت دستگاه را بر روی حداقل فشار تنظیم کنید. این کار موجب میشود تا بتوانید با دقت بالایی رنگآمیزی کنید. بهتر است پیش از شروع هرگونه رنگکاری، محلول مربوط به نیم پلی استر و تینر را به خوبی با هم مخلوط کنید تا در زمان پاشش مشکلی به وجود نیاید.
نحوه پاشش رنگ سیلر
سیلر را میتوان علاوه بر پیستوله با ابزارهای دیگری همچون کاردک و یا قلمو نیز مورد استفاده قرار داد؛ اما این ابزارها از سرعت رنگکاری ما میکاهند و به همین دلیل گزینه چندان مناسبی به نظر نمیرسند؛ بنابراین همواره توصیه میشود که برای پاشش این رنگ از پیستوله (به خصوص پیستوله بادی) کمک بگیرید.
نحوه پاشش رنگ کیلر
پاشش رنگ های چوب کیلر نیز باید با دقت بالا و تنها به کمک پیستوله صورت بپذیرد. کیلرها امروزه در دو مدل اصلی مات و براق قابل خریداری هستند که شما میتوانید با توجه به نیاز خود هر یک از آنها را تهیه کنید. نحوه پاشش این دو مدل کیلر تفاوت چندانی با همدیگر ندارد و لازم نیست نگرانی خاصی در این زمینه داشته باشید. فقط به یاد داشته باشید که کیلر باید با تینر ۱۰۰۰۰ مخلوط شود.
سخن پایانی
امروزه رنگهای چوب به دستهبندیهای مختلفی تقسیمبندی میشوند؛ اما نکته مهم در این رابطه، نحوه پاشش آنها است. چنانچه از وسایل کاربردی و دقیقی همچون پیستوله رنگ کمک نگیرید، با مشکلات بسیار زیادی جهت استفاده از این رنگهای باکیفیت روبهرو خواهید شد.
پاشش رنگ های چوب به کمک پیستوله در کوتاهترین زمان ممکن و بدون نیاز به پرداخت هزینههای جانبی صورت میگیرد. شما عزیزان میتوانید با مراجعه به بخش محصولات فروشگاه استاد رنگ، پیستولههای مناسب برای چنین رنگهایی را به راحتی و با نازلترین قیمت ممکن خریداری کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر کافی است با کارشناسان مجرب استاد رنگ در تماس باشید.